• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Ovog vikenda u brodskoj Tvrđavi se održava 2. CMC Slavonija festival; pogledajte cjelokupni program

IMG 7058Tvrđava Brod ovog vikenda postaje neizostavno mjesto za sve ljubitelje dobre glazbe i zabave, a u tijeku su posljednje pripreme za 2. po redu CMC Slavonija festival koji se održava 25. i 26. kolovoza u brodskoj Tvrđavi.

Naime, u petak, 25. kolovoza, održat će se Rock maraton - glazbeno događanje čiju su pozornicu pohodila najveća imena regionalne scene, a koje je svoje prvo izdanje imalo u srpnju davne 1988. godine. Ove godine Rock maraton se sa zasebne pozornice, seli na glavnu festivalsku pozornicu, headlineri su Jurica Pađen&Aerodrom i Teška industrija, a program počinje u 20.30 sati.  Isti dan od 20.00 sati bit će održana i atletska utrka pod nazivom „Brod rock“ na kojoj će sudjelovati oko 80 trkača.

U subotu, 25.kolovoza, program počinje u 21.00 sat. Svojim nastupima publici će se predstaviti Teška industrija, Aerodrom, Bang Bang, Flyer, Markiz, Fluentes, Brodsky, Bono, Nola, Zemlja gruva, a od 23.50 sati svi zainteresirani moći će poslušati koncerte Jure Stublić&Film te Opće opasnosti.

I za ovogodišnje izdanje festivala osigurana je vrhunska produkcija, od audio opreme do scenografije, rasvjete i voditelja, a  svi izvođači će nastupati uživo, što garantira vrhunsku glazbenu koncertnu poslasticu u trajanju više od 5 sati.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe i zabave da ovog vikenda dođu u Tvrđavu Brod i uživaju u pravom glazbenom spektaklu.

PROGRAM 2. CMC Slavonija fest

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Ovog vikenda u brodskoj Tvrđavi se održava 2. CMC Slavonija festival; pogledajte cjelokupni program

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.