Ostale vijesti

Započeo bogat program CMC Slavonija festa

IMG 7133

U sklopu CMC Slavonija festivala jučer je u brodskoj Tvrđavi održan Rock maraton - glazbeno događanje čiju su pozornicu pohodila najveća imena regionalne scene, a koje je svoje prvo izdanje imalo u srpnju davne 1988. godine. Headlineri su bili Jurica Pađen&Aerodrom i Teška industrija, a tom prilikom su se brodskoj publici predstavili i brojni drugi izvođači. Po prvi puta, održana je i atletska utrka „Brod rock“ na kojoj je 80 sudionika trčalo maraton dug 10 kilometara, od centra grada do ŠRC „Poloj“ i nazad.

Program festivala nastavljen je i danas pa je tako u hotelu Savus predstavljen istoimeni festivalski album "Slavonija fest CMC 200" u izdanju Croatia Recordsa.
Na albumu “Slavonija fest CMC 200” nalazi se 16 pjesama svih učesnika festivala: Jura Stublić & Film, Opća Opasnost, Teška Industrija, Jurica Pađen & Aerodrom, Bang Bang, Bobo Knežević, Nola, Markiz, Flyer, Zemlja Gruva, Fluentes i domaće snage, Brodsky.
Uz nove pjesme navedenih autora, na izdanju se nalaze i bezvremenski evergreeni poput “Zamisli život u ritmu muzike za ples” Jure Stublića ili “Tvoje ime čuvam” Opće Opasnosti.

Središnji program CMC Slavonija festa započinje danas u 21.00 sat u Tvrđavi Brod. Nastupe  će održati Teška industrija, Aerodrom, Bang Bang, Flyer, Markiz, Fluentes, Brodsky, Bono, Nola, Zemlja gruva, a od 23.50 sati svi zainteresirani moći će poslušati koncerte Jure Stublić&Film te Opće opasnosti. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Na navedenim događanjima je u ime Grada Slavonskog Broda prisustvovao i gradonačelnik Mirko Duspara, koji je pozvao sve ljubitelje dobre glazbe i zabave da večeras dođu u Tvrđavu Brod i uživaju u pravom glazbenom spektaklu.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Započeo bogat program CMC Slavonija festa

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.