Ostale vijesti

Projekt produženog boravka još uspješniji

Zahvaljujući inicijativi Gradske uprave, i ove školske godine program produženog boravka dostupan je u svim redovnim osnovnim školama na području grada. O ovom pitanju se od samog početka intenzivno razgovaralo s ravnateljima škola i samim roditeljima školaraca, kojima je Grad kroz ovaj program nastojao izaći u susret. Inicijativa Gradske uprave i pokretanje programa produženog boravka u svim redovnim gradskim školama rezultat su otvorene komunikacije s roditeljima koji su ukazivali na ovu potrebu.

Podsjetimo, do školske godine 2015./2016. produženi boravak se provodio u samo dvije osnovne škole, „Antun Mihanović“ i „Hugo Badalić“ te je bilo uključeno 86 učenika. U rujnu, iste školske godine, programu su se pridružile i tri nove škole: „Ivan Goran Kovačić“, „Dragutin Tadijanović“ i „Blaž Tadijanović“ u Podvinju, a broj učenika koji su išli u produženi boravak je iznosio 140.

Od školske 2016./2017. godine, program produženog boravka uveden je u sve redovne osnovne škole na području grada te se u njega uključilo 242 učenika.
S  novom, 2017./2018. školskom godinom, raste i broj prijava učenika koji sada iznosi 271.

Iz navedenih podataka vidljivo je kako je nova školska godina rekordna po broju školaraca koji se uključuju u program produženog boravka što ukazuje na veliku potrebu i interes, ali i veliki uspjeh projekta.

S obzirom da nova školska godina počinje u ponedjeljak, 4. rujna 2017. godine, Grad Slavonski Brod ovim putem poziva sve roditelje učenika gradskih osnovnih škola, zainteresirane za produženi boravak, a koji još uvijek nisu upisali svoju djecu u ovaj program, da se jave u zgradu Gradske uprave gdje se obavljaju upisi. Sve informacije oko upisa mogu se pronaći i na službenim stranicama grada.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Projekt produženog boravka još uspješniji

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.