• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Novi gradski dječji vrtić „Potjeh“ otvorio svoja vrata polaznicima

IMG 7390Polaznici gradskih dječjih vrtića od danas imaju na raspolaganju još jedan moderno uređen prostor za predškolski odgoj. Naime, jutros je svoja vrata polaznicima otvorio novi gradski Dječji vrtić „Potjeh“ u naselju Budainka.

Ukupna vrijednost ovog projekta, koji je omogućio smještaj za 77 djece na 700 kvadratnih metara novog vrtića, iznosi oko 5 milijuna kuna. U novom gradskom vrtiću djeci su na raspolaganju prostorije za boravak namijenjene različitim dobnim skupinama polaznika, višenamjenska dvorana, prostor za odgajatelje, garderobe, sanitarni čvorovi, te dvorišni prostor vrtića, a prema vrtiću je izgrađena i pristupna cesta s parkiralištem.

Kako je prilikom otvorenja novog vrtićkog prostora istaknuo gradonačelnik Mirko Duspara, kroz ovakve projekte Gradska uprava Grada Slavonskog Broda nastoji stvoriti što bolje uvjete predškolskog odgoja za polaznike gradskih dječjih vrtića. U posljednjih dvanaest godina na području grada tako su izgrađena tri nova gradska vrtića, „Hlapić“, „Tintilinić“ i „Potjeh“, a obnovljeni su i dječji vrtići „Stribor“, „Kosjenka, „Radost“, „Seka i braco“ i „Pčelica“.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Novi gradski dječji vrtić „Potjeh“ otvorio svoja vrata polaznicima

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.