Ostale vijesti

Novi gradski dječji vrtić „Potjeh“ otvorio svoja vrata polaznicima

IMG 7390Polaznici gradskih dječjih vrtića od danas imaju na raspolaganju još jedan moderno uređen prostor za predškolski odgoj. Naime, jutros je svoja vrata polaznicima otvorio novi gradski Dječji vrtić „Potjeh“ u naselju Budainka.

Ukupna vrijednost ovog projekta, koji je omogućio smještaj za 77 djece na 700 kvadratnih metara novog vrtića, iznosi oko 5 milijuna kuna. U novom gradskom vrtiću djeci su na raspolaganju prostorije za boravak namijenjene različitim dobnim skupinama polaznika, višenamjenska dvorana, prostor za odgajatelje, garderobe, sanitarni čvorovi, te dvorišni prostor vrtića, a prema vrtiću je izgrađena i pristupna cesta s parkiralištem.

Kako je prilikom otvorenja novog vrtićkog prostora istaknuo gradonačelnik Mirko Duspara, kroz ovakve projekte Gradska uprava Grada Slavonskog Broda nastoji stvoriti što bolje uvjete predškolskog odgoja za polaznike gradskih dječjih vrtića. U posljednjih dvanaest godina na području grada tako su izgrađena tri nova gradska vrtića, „Hlapić“, „Tintilinić“ i „Potjeh“, a obnovljeni su i dječji vrtići „Stribor“, „Kosjenka, „Radost“, „Seka i braco“ i „Pčelica“.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Novi gradski dječji vrtić „Potjeh“ otvorio svoja vrata polaznicima

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.