• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Prvašićima gradskih osnovnih škola uručeni pokloni povodom početka školske godine

IMG 7429Prvašići gradskih osnovnih škola danas su po prvi puta sjeli u školske klupe. Kako bi im zaželjeli uspjeh u prvoj školskoj godini, gradonačelnik Mirko Duspara i njegovi zamjenici Tea Tomas i Hrvoje Andrić već su u jutarnjim satima krenuli u posjete gradskim osnovnim školama te prisustvovali školskim priredbama za najmlađe učenike koji su tek zakoračili u svijet obrazovanja.

Grad Slavonski Brod i ove je godine za njih pripremio poklone pa je tako 569 učenika prvih razreda svih osnovnih škola na području grada dobilo komplet pribora za likovni odgoj. Na samom početku njihova osnovnoškolskog obrazovanja gradonačelnik i njegovi zamjenici ohrabrili su prvašiće te im poželjeli puno uspjeha i sreće u prvoj školskoj godini pred njima.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Prvašićima gradskih osnovnih škola uručeni pokloni povodom početka školske godine

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.