Ostale vijesti

Potpisani ugovori u sklopu Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska - Srbija

Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda, u partnerstvu s Regionalnom Razvojnom agencijom Panonreg iz Subotice, Fondom Turistički klaster mikroregije Subotica Palić i Turističkim klasterom „Slavonska košarica“, potpisala je s Agencijom za regionalni razvoj Republike Hrvatske ugovor o financiranju projekta pod nazivom „Extraordinary Pleasure of Our Region – Common gastro, eco & recreation routes of Croatia & Serbia“.

Tijekom 24 mjeseca provedbe projekta istražit će se gastro, eko i rekreacijske specifičnosti slavonskih županija i Vojvodine te će više od 15 stručnjaka u području turizma sudjelovati u identifikaciji i formiranju triju turističkih ruta. Rute će tijekom desetomjesečne intenzivne marketinške kampanje biti promovirane putem društvenih mreža i regionalne televizije. Članovima klastera bit će omogućena promocija i prodaja proizvoda i usluga, umrežavanje i učenje putem novouspostavljene e-klaster platforme dok će 40 turističkih dionika proći kroz šest edukacija što će pridonijeti izvrsnosti ponude.

Projekt ukupne vrijednosti 368.110,98 EUR (85% iz Europskog fonda za regionalni razvoj i IPA II i 15% iz vlastitih sredstva partnerstva) financiran je u okviru Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija 2014.-2020.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Potpisani ugovori u sklopu Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska - Srbija

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.