• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Gradonačelnik i ovog tjedna u izravnoj komunikaciji s građanima u emisiji „Gradskih 60 minuta“

radioemisija resizeGradonačelnik Mirko Duspara danas je gostovao u tjednoj radijskoj emisiji „Gradskih 60 minuta“ u kojoj je odgovarao na pitanja građana vezana uz njihove svakodnevne probleme na području grada.

Građane je tako, između ostalog, zanimalo postoji li mogućnost da se saniraju ulegnuća na cestama u ulicama Leopolda Mandića i grofa Janka Draškovića, na što je gradonačelnik odgovorio da su navedene ulice svakako planirane za rekonstrukciju.

Građani su iznijeli i svoje pritužbe na veliku brzinu vožnje automobila na cesti prema Poloju, kao i neprimjerenu vožnju biciklima po pješačkoj stazi u Osječkoj ulici. Nekoliko pitanja odnosilo se i na stanove za mlade obitelji pa je tom prilikom gradonačelnik objasnio da će uskoro biti objavljeni natječaji, a stanovi bi mogli biti spremni za useljenje do kraja tekuće godine.

U emisiji je bilo riječi i o novoizgrađenom azilu za životinje, a gradonačelnik je naglasio da su dovršeni radovi na izgradnji dva bloka za smještaj pasa, svaki površine oko 115 m2, te da je u tijeku nabava kancelarijskog kontejnera za potrebe djelatnika, nakon čega će azil biti otvoren.

Slušatelje je zanimalo i kada će biti provedena kanalizacija u brdskim dijelovima grada. Kako je istaknuo gradonačelnik, provođenje kanalizacijske i vodovodne mreže u brdskim dijelovima grada jedan od njegovih prioriteta, a upravo se iz tog razloga još tijekom prošle godine započelo s realizacijom projekta pod nazivom „Brodsko Brdo 2“. Ovim projektom predviđeni su radovi na izgradnji vodoopskrbe u zoni Brodskog Brda, odnosno opskrbe pitkom vodom stanovništva brdskog dijela grada te rekonstrukcije dijelova sustava vodoopskrbe i odvodnje.

Izravna komunikacija je najbolji način brzog i učinkovitog rješavanja problema s kojima se građani svakodnevno susreću, a sva postavljena pitanja su odmah nakon radio emisije proslijeđena u nadležne gradske upravne odjele na rješavanje.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Gradonačelnik i ovog tjedna u izravnoj komunikaciji s građanima u emisiji „Gradskih 60 minuta“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.