Ostale vijesti

Finale zabavno-književnog kviza o Dragutinu Tadijanoviću: najuspješnijim učenicima dodijeljene nagrade

 

 

IMG 9169

Održano je završno natjecanje književno-zabavnog kviza o životu i djelu Dragutina Tadijanovića povodom obilježavanja njegova 112. rođendana. U samom finalu kviza sudjelovalo je ukupno pet ekipa, koji su u prethodnim cjelodnevnim natjecanjima pokazali najbolja znanja o Tadijinom životu i književnom stvaralaštvu. Prvo mjesto u završnom natjecanju osvojili su učenici OŠ „Hugo Badalić“ iz Slavonskog Broda, drugo mjesto OŠ „Ljudevit Modec“ iz Križevaca, a treće mjesto OŠ „Sveta Nedjelja“ iz Svete Nedjelje. Uz učenike ovih osnovnih škola, u kvizu je sveukupno sudjelovalo 112 učenika i učenica iz 28 škola, i to najviše, 18 škola, s područja grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije, te 10 škola iz Bjelovara, Čučerja, Đakova, Križevaca, Svete Nedjelje, Trenkova, Vukovara i Zagreba.

Nakon završnog natjecanja, najboljim i najuspješnijima, čestitao je i uručio nagrade zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić. Lijepa je simbolika u tome što se ove godine natjecalo ukupno 112 učenika na kvizu koji su svojim znanjem i ljubavlju prema Tadijinom stvaralaštvu i životu obilježili njegov 112. rođendan. I ove godine, kao i prethodne, odziv učenika bio je velik, čak i veći, a atmosfera je bila vesela i ugodna. To pokazuje da će ova prekrasna priča druženja i njegovanja sjećanja na Tadiju biti kontinuitet programa obilježavanja njegova rođendana u godinama koje slijede. Pokrovitelji kviza bili su alfa, Znanje, Školska knjiga i Profil.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Finale zabavno-književnog kviza o Dragutinu Tadijanoviću: najuspješnijim učenicima dodijeljene nagrade

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.