Ostale vijesti

Osnovna škola „Dragutin Tadijanović“ obilježila svoj dan

IMG 9215 resizePovodom obilježavanja 14. Dana OŠ „Dragutin Tadijanović“ u školsko-sportskoj dvorani organizirana je svečana priredba pod nazivom „Volim, volim ovaj svijet“.Kao i ranijih godina, u sklopu programa obilježavanja Dana škole, postavljena je i izložba učeničkih radova kojom je prikazano na čemu su to sve učenici radili tijekom ove godine. Organiziranom programu, u ime Grada Slavonskog Broda, prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

Osnovna škola „Dragutin Tadijanović“ postigla je zapažene rezultate u odgoju učenika, njihovom stjecanju znanja, te izvannastavnim aktivnostima, posebno kada su u pitanju učenička regionalna i nacionalna natjecanja. Osnovna škola „Dragutin Tadijanović“ najmlađa je slavonskobrodska škola. Započela je s radom 13. siječnja 2003. godine pod imenom XI. osnovna škola Slavonski Brod odvojivši se od Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić". 2007. godine, nakon smrti akademika i poznatog brodskog pjesnika, škola mijenja ime u Osnovna škola „Dragutin Tadijanović“.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Osnovna škola „Dragutin Tadijanović“ obilježila svoj dan

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.