Ostale vijesti

Održan susret predstavnika Turističkog klastera „Slavonska košarica“ s Blaženkom i Tomislavom Župan-sudionicima kulinarskog showa „3,2,1 -kuhaj“

IMG 9191Kako bi se promovirao Turistički klaster „Slavonska košarica“ te proizvodi koji su obuhvaćeni njegovom ponudom, danas je u prostoru Centra za posjetitelje Turističke zajednice grada Slavonskog Broda održan susret s Blaženkom i Tomislavom Župan, sudionicima kulinarskog showa RTL televizije „3,2,1 -kuhaj“. Naime, prenoseći svoje dojmove i iskustava sa snimanja jedne od trenutno gledanijih emisija u Hrvatskoj, Blaženka i Tomislav Župan su istaknuli kako još uvijek ima puno prostora za promociju tradicionalne slavonske kuhinje te vrhunskih gastro proizvoda po kojima je Slavonija poznata.

Upravo iz toga razloga, prigodom današnjeg susreta, zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić uručio im je poklone s proizvodima koji se mogu pronaći u ponudi „Slavonske košarice", a koje će Blaženka i Tomislav, kako su sami rekli, degustirati sa svima koji su zaposleni u produkciji ovog televizijskog showa upravo kako bi promovirali bogatu gastro ponudu Slavonije. 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan susret predstavnika Turističkog klastera „Slavonska košarica“ s Blaženkom i Tomislavom Župan-sudionicima kulinarskog showa „3,2,1 -kuhaj“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.