Ostale vijesti

Obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

IMG 9656 resizeGrad Slavonski Brod, Udruge branitelja i stradalnika Domovinskog rata, Udruge civilnih žrtava Domovinskog rata te Župa Gospe Brze Pomoći i ove će godine obilježiti Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. Program obilježavanja će se održati u petak, 17. studenoga 2017. godine s početkom u 17,30 sati ispred Kapele Svete Ane u brodskoj Tvrđavi kada je predviđena zajednička molitva za sve žrtve Vukovara te sve ostale žrtve Domovinskog rata diljem Hrvatske.

Nakon toga palit će se lampioni duž Vukovarske ulice te ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima i poginuloj djeci u Domovinskom ratu. Građane pozivamo da u znak sjećanja na 26. godišnjicu stradanja Vukovara zapale lampione i u prozorima stanova i obiteljskih kuća. Za sam kraj, u 18,30 sati u Župnoj crkvi Gospe Brze Pomoći za sve nestale i stradale branitelje i civile u Vukovaru i Hrvatskoj tijekom Domovinskoga rata služit će se svečana sveta misa. Ovim putem pozivamo sve građane da s osobitim pijetetom te molitvom i paljenjem svijeća odaju počast svim vukovarskim žrtvama.

Zbog obilježavanja Dana sjećanja, u petak 17. studenoga 2017. u vremenu od 17,30 do 18,30 sati Vukovarska ulica, na dijelu od Pilareve ulice do Ulice Petra Krešimira IV, bit će zatvorena za sav promet.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.