Ostale vijesti

Za 3. rođendan: Svečano otvorenje godišnje izložbe članova Fotokluba Kadar SB

naslovna

Sinoć je predivnom ambijentu i dobroj atmosferi u Galeriji Ružić u brodskoj Tvrđavi otvorena treća godišnja izložba fotografija članova Fotokluba Kadar SB koja će za sve posjetitelje i obožavatelje ovog likovnog medija biti otvorena od 9. prosinca 2017. do 26. siječnja 2018. godine. Na ovaj način Fotoklub je ujedno obilježio svoju treću godišnjicu postojanja i rada. Službeno i svečano, izložbu je otvorila najmlađa članica kluba Margareta Serdarević i jedna od autorica fotografija izloženih na ovogodišnjoj izložbi koja broji 100 fotografija različitih motiva, a posjetitelji su se mogli još jednom uvjeriti kako je kvaliteta i raznolikost postava iz godine u godine sve veća i bogatija.

U izložbu je sve nazočne uvela gošća Željka Šabarić  iz Fotokluba Klik iz Zagreba koja je pozdravila sve nazočne, među kojima su bili i ravnatelj Galerije umjetnina grada Slavonskog Broda Branimir Pešut, ravnatelj Gradske knjižnice Ivana Stipića te tajnik Zajednice tehničke kulture grada Slavonskog Broda Mladen Damjanović.  Ovom prigodom pohvalila je rad Fotokluba Kadar SB uz zahvalu za dosadašnju uspješnu suradnju te najavu budućih. Mario Bojić, predsjednik Fotokluba Kadar SB, istaknuo je da mu je izuzetno drago da postoji toliki interes za rad fotokluba, posjetitelja i medija, te obzirom na veliku posjećenost, očekuje da im se pridruže i neki novi članovi. Kustosica Galerije Ružić, Romana Tekić, istaknula je da je fotografija najbliži likovni medij publici te da je rad Fotokluba prepoznatljiv i vrednovan izvan granica Slavonskog Broda i Hrvatske, o čemu svjedoči nagrada koju je za svoj fotografski uradak dobio Mario Bojić na festivalu Rovinj Photodays jednom od najvećih festivala fotografije Jugoistočne Europe koje se održava već desetak godina u Rovinju.

Večer otvorenja treće godišnje izložbe su upotpunile i dodatno uljepšale glazbom i pjesmom Marina Zorić i Irena Kladarić s nekoliko izvedbi koje su zajedno s njima  pjevušili i ostali posjetitelji. Fotoklubu Kadar SB čestitamo treću godišnjicu rada i želimo još puno prekrasnih izložbi, fantastičnih fotografija i lijepog druženja!

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Za 3. rođendan: Svečano otvorenje godišnje izložbe članova Fotokluba Kadar SB

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.