• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

8. Dobrotvorni malonogometni turnir "Kolonija 2018." - tradicija dobrote i humanosti

20180107 181901 resize

Održan je 8. Dobrotvorni malonogometni turnir Kolonija 2018. u organizaciji amaterske dobrotvorne sportska udruge “MNK Kolonija – sv. Dominik Savio” s Caritasom slavonsko-brodskog dekanata i Župom sv. Dominika Savija. Turnir se održavao u školsko sportskoj dvorani OŠ „Đuro Pilar“ na Koloniji od 3.1. do 7.1.2018. godine.  

Kao i ranijih godina, sav prihod namijenjen je u dobrotvorne svrhe pa je ove godine pomoć namijenjena jednom bolesnom dječaku za liječenje, a isto tako cilj je nabaviti ABI Indeks aparat za Odjel kardiologije kao i sustav za terapiju Odjelu pedijatrije Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu.

Pored nogometa, u sklopu ovogodišnjeg programa, organiziran je turnir u pikadu i kartaškim igrama (beli), kulturno-umjetnički program te za mlade – projekt Susreti Sv. Dominika Savija. U prepunoj dvorani školske dvorane i u dobroj atmosferi u završnom programu nastupili su Kulturno-umjetničko društvo "Zrinski-Frankopan", KUD "Brodski biseri", Športski plesni klub "Astra", Ukrajinsko kulturno-prosvjetno društvo "Taras Ševčenko" i dječji zbor Župe Bezgrešnog srca Marijina. Izvučeni su dobitnici nagradne tombole, a odigrana je i finalna malonogometna utakmica.

Gradonačelnik Mirko Duspara, na završnoj svečanosti, istaknuo je jedinstvenost, posebnost i lijepu tradiciju ovog turnira ispunjenu dobrotom i ljubavlju za druge kojima je pomoć uistinu potrebna te najavio izgradnju novog društvenog doma u Naselju Kolonija. Na otvorenju malonogometnog turnira, nazočna je bila zamjenica gradonačelnika Tea Tomas koja je organizatorima uručila i donaciju Grada Slavonskog Broda za ovogodišnju dobrotvornu akciju. Kontinuiranim, sustavnim te kršćanskom duhovnošću i solidarnošću nadahnutim radom Udruge „Malonogometnog kluba Kolonija – sv. Dominik Savio“ te kroz pomoć koju su iskazali prema drugima u posljednjih sedam godina pa sve do danas, pomažući siromašnim obiteljima, individualno djeci kojoj je bilo potrebno liječenje, školskim ustanovama informatičkom opremom i knjigama, aparatima Općoj bolnici „Dr. Josip Benčević“, a također i posjećenost ovog turnira, svjedoči da su uspjeli u svom naumu, a to je pokazati da su građani Slavonskog Broda uvijek spremni pružiti pomoć najpotrebitijima.

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti 8. Dobrotvorni malonogometni turnir "Kolonija 2018." - tradicija dobrote i humanosti

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.