• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Održano 7. rekreativno trčanje povodom Dana jedinstvenog europskog broja 112

IMG 2185

Povodom Dana jedinstvenog europskog broja 112 koji se obilježava 11. veljače, građani i pripadnici hitnih službi sudjelovali su u tradicionalnoj 7. po redu utrci održanoj u našem gradu. Kao i ranijih godina, sudjelovanje je bilo rekreativnog karaktera, ukupne dužine 5 km (do izletišta „Poloj“ i natrag), a cilj je bio podizanje razine spoznaje građana o značaju jedinstvenog europskog broja za hitne službe, kao i promocija zdravog načina života.
Početak utrke od Sportske dvorane „Vijuš“ obilježio je pucanj iz startnog pištolja u 11:02 h, vremenu koje simbolično ukazuje na broj hitnih službi koje je Republika Hrvatska u operativnu funkciju stavila 2005. godine. Na taj način Hrvatska i druge države EU imaju jedinstveni broj koji se može pozvati u bilo kojoj državi članici u slučaju potrebe pomoći hitnih službi.
Utrka je održana u organizaciji Državne uprave za zaštitu i spašavanje - Područni ured za zaštitu i spašavanje Slavonski Brod, Udruge za rekreativno cestovno i planinsko trčanje i hodanje i Trkačkog kluba "BraCe" Slavonski Brod uz potporu Brodsko-posavske županije. Ispred Gradske uprave Grada Slavonskog Broda povodom obilježavanja Dana jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112 prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održano 7. rekreativno trčanje povodom Dana jedinstvenog europskog broja 112

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.