• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Na mjernoj postaji Slavonski Brod-1 danas se testirao sustav za dojavu prekoračenja sumporova dioksida, nisu prekoračene vrijednosti u zraku

Poštovane građanke i građani,

Danas smo izdali obavijest i preporuke za javnost s obzirom na mjerenja o povišenim vrijednostima sumpor dioksida u zraku u gradu Slavonskom Brodu.

Ovim putem moramo se ispričati našim građanima ako smo ovom informacijom uznemirili što nam sigurno ni u kom slučaju nije bila namjera.

Naime, Grad je dobio obavijest o tri uzastopna prekoračenja koncentracije sumporova dioksida te smo postupili sukladno članku 10. Uredbe razini onečišćujućih tvari u zraku i čl. 26 Zakona o zaštiti zraka („Narodne novine“ 130/11, 47/14, 61/17) kada izvršno tijelo informira javnost posredstvom medija o prekoračenom pragu upozorenja.

Isto tako, moramo istaknuti da Grad Slavonski Brod uz mjerenja prekoračenja nije zaprimio obavijest da se radi o testu, kao što je to bio slučaj dosad, primjerice u veljači ove godine.

Zbog svega navedenoga još jednom želimo istaknuti da nam nije bila namjera uznemiriti javnost, nego prije svega obavijestiti, a isto tako da nismo bili informirani da se radi o testiranju.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Na mjernoj postaji Slavonski Brod-1 danas se testirao sustav za dojavu prekoračenja sumporova dioksida, nisu prekoračene vrijednosti u zraku

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.