Ostale vijesti

Ministar zdravstva potvrdio obavijest Stručnog povjerenstva; voda u Slavonskom Brodu je zdravstveno ispravna za piće

zzzzstozervoda0904Glavna tema današnje sjednice Stožera civilne zaštite i spašavanja bila je obavijest Stručnog povjerenstva za vodu namijenjenu ljudskoj potrošnji o kvaliteti vode u Slavonskom Brodu. Naime, Stručno povjerenstvo jutros je putem e-maila i objava na svojim službenim stranicama objavilo kako je voda u Slavonskom Brodu zdravstveno ispravna za piće, a za vrijeme trajanja sjednice pristigla je i ista obavijest potpisana od strane Ministra zdravstva Milana Kujundžića.

Kako je objašnjeno na održanoj sjednici , prema preporuci Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije, Stručnog povjerenstva i nadležnog Ministarstva, voda u Slavonskom Brodu dalje će se analizirati redovnom dinamikom.

Obzirom na preporuku Ministarstva zdravstva i Stručnog povjerenstva, danas tijekom dana vojska, koja je cijelo ovo vrijeme pomagala u opskrbi građana pitkom vodom, prestat će sa svojim aktivnostima u Slavonskom Brodu. Također, Vatrogasna zajednica Grada Slavonskog Broda kontaktirat će Robne zalihe Ministarstva gospodarstva kako bi se izvršio povrat flaširane i ostale pitke vode koja je dostavljena gradu.

Sjednica Stožera civilne zaštite i spašavanja Grada Slavonskog Broda održat će se i sutra, u utorak 10.travnja 2018. u 14.00 sati.

Obavijest ministra zdravstva o zdravstvenoj ispravnosti vode u Slavonskom Brodu

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Ministar zdravstva potvrdio obavijest Stručnog povjerenstva; voda u Slavonskom Brodu je zdravstveno ispravna za piće

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.