Ostale vijesti

Danas objavljen natječaj za davanje stanova u najam mladim obiteljima s mogućnošću otkupa

IMG 1552 (1)

Projekt stanova za mlade jedna je od demografskih mjera kojom se mlade obitelji želi potaknuti i zadržati na ostanak u gradu Slavonskom Brodu te im omogućiti jednostavnije i povoljnije rješavanje stambenog pitanja. Grad Slavonski Brod izgradio je dvije zgrade u Ulici Vida Došena sa stanovima za davanje u najam mladim obiteljima, a danas je za te stanove objavljen i natječaj.

U najam se daje ukupno 12 stanova za mlade obitelji u dobi do 40 godina s mogućnošću otkupa. Stanovi su dvosobni i trosobni, površina 49,29 m2 i 59,89 m2, a uz svaki stan ide i parkirališno mjesto. Početna visina mjesečne najamnine za dvosobne stanove je 920,00 kuna, a za trosobne 1.100,00 kuna.

Kroz ovaj projekt mladim obiteljima se omogućuje i dodatna sigurnost jer će s Gradom imati zaključen ugovor o najmu stana, što s privatnim najmodavcima često nije moguće. Ugovor o najmu stana sklapa se na razdoblje od 5 godina, a nakon isteka postoji mogućnost produžetka na isto vremensko razdoblje. U slučaju da se mlade obitelji odluče otkupiti stan, najamnine koje su dotada plaćali će se uračunati u otkupnu cijenu stana.

Rok za podnošenje prijava na natječaj je 15 dana, a uvjete natječaja možete pogledati ovdje Natječaj za davanje nekretnina u vlasništvu Grada Slavonskog Broda mladim obiteljima (do 40 godina) uz mogućnost otkupa

Izgradnja novih stanova za mlade nastavlja se i u 2018. godini za što je u pripremi trenutačno dokumentacija za javnu nabavu, a kako danas izgledaju izgrađeni stambeni objekti za mlade u Ulici Vida Došena, možete pogledati u našoj fotogaleriji.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Danas objavljen natječaj za davanje stanova u najam mladim obiteljima s mogućnošću otkupa

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.