Ostale vijesti

U Budakovoj ulici bolje rješenje za bicikliste; obilježene trake i sigurniji prijelaz preko tračnica

NASLOVNA (2) resize

U jednoj od prometnijih gradskih ulica, Ulici dr. Mile Budaka, obilježene su biciklističke trake, a postavljene su i limene ploče na prijelazu tračnica kako bi prijelaz za sve bicikliste bio sigurniji. U sklopu radova obilježno je 807 metara biciklističke trake sa sjeverne i južne strane na kolniku od kružnog toka na raskrižju Ulice Eugena Kumičića i Ulice dr. Mile Budake prema Vinogradskoj.

Na taj način se na zadovoljstvo mnogih građana koji se biciklom služe kao prijevoznim sredstvom omogućilo bolje i sigurnije prometovanje tom ulicom te prijelazom preko tračnica na kojem su postavljene ploče koje su demontirajće, odnosno miču se u slučaju prolaza vlaka, a nakon toga ponovo postave za prijelaz. Nakon radova i prometnih novina u Ulici dr. Mile Budaka preostaje da se i vozači i biciklisti, kao odgovorni sudionici u prometu drže prometnih pravila i znakova na dobrobit svoje i tuđe sigurnosti.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U Budakovoj ulici bolje rješenje za bicikliste; obilježene trake i sigurniji prijelaz preko tračnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.