fbpx
Ispis
Kategorija: Upravni odjel za integrirana teritorijalna ulaganja (ITU)

mt_ignore
Europska unija
Zajedno do fondova EU

Naziv projekta:
„Grad Slavonski Brod - tehnička pomoć ITU PT“
Korisnik:
Grad Slavonski Brod
Kratki opis projekta:
Ulogu posredničkog tijela integriranih teritorijalnih ulaganja obavljat će Upravni odjel za integrirana teritorijalna ulaganja Grada Slavonskog Broda (ITU UO) zadužen za:
  • suradnju s Koordinacijskim tijelom, upravljačkim i posredničkim tijelima,
  • sudjelovanje na koordinacijskim sastancima koje organizira upravljačko tijelo za OPKK,
  • sudjelovanje na koordinacijskim sastancima na razini operativnih programa koje sazivaju UT za OKK i UT za OPULJP,
  • podnošenje povremenih izvještaja o provedbi ITU mehanizma ,
  • doprinos izradi uputa za strateške projekte i/ili poziva na dostavu projektnih prijedloga,
  • osiguravanje odvajanja funkcija između ITU PT i ostalih ureda i odjela Grada Slavonskog Broda odgovornih za pripremu, podnošenje i provedbu projekata, u svrhu sprečavanja potencijalnog sukoba interesa,
  • čuvanje dokumentacije i sl.
Troškovi koji će se financirati u okviru ovog projekta tehničke pomoći odnose se na djelatnike Grada Slavonskog Broda, zaposlene u UO ITU na radnim mjestima za provedbu funkcija i aktivnosti iz članka 9.a, stavka 5. i 6. Uredbe o tijelima u sustavima upravljanja i kontrole korištenja europskog socijalnog fonda, Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda, u vezi s ciljem „Ulaganje za rast i radna mjesta“ i Sporazuma o obavljanju delegiranih i s njima povezanih zadaća i aktivnosti u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ u financijskom razdoblju 2014.-2020.
Planiranje aktivnosti ITU PT-a pridonijeti će ostvarenju ciljeva kroz jačanje kapaciteta djelatnika ITU OU putem edukacija. Aktivnosti Projekta ne bi se mogle u cijelosti provesti bez očekivane potpore u realizaciji.
Sažetak:
Projekt „Grad Slavonski Brod – tehnička pomoć ITU PT“ osigurava bespovratna sredstva za sufinanciranje troškova ljudskih resursa i jačanje njihovih kapaciteta u cilju učinkovite implementacije ITU mehanizma u Urbanom području Slavonski Brod do 2023. godine.
Ciljevi i očekivani rezultati:
Cilj projekta j zaposliti i sufinancirati djelatnike PT ITU-a kako bi se osigurala učinkovita provedba ITU mehanizma u Urbanom području Slavonski Brod.
Ukupna vrijednost projekta:
6.799.046,13 kuna
Iznos EU potpore:
5.779.189,21 kuna
Razdoblje provedbe projekta:
01. lipnja 2016. godine do 31. prosinca 2023. godine
Kontakt osobe za više informacija:
Danijela Blekić, dipl.ing.građ., e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Krunoslav Đurković, dipl.oec., e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Napomena:
„Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Grada Slavonskog Broda.“
 

 

projekti fondova

 

konkurentnost kohezija

Korisnik

mt_ignore
Grad Slavonski Brod