Program produženog boravka od idućeg tjedna kreće u još dvjema gradskim osnovnim školama

Produženi boravak u gradskim školama

Grad Slavonski Brod ovim putem obavještava roditelje osnovnoškolaca kako od idućeg tjedna program produženog boravka započinje s održavanjem u još dvjema gradskim osnovnim školama - Osnovnoj školi „Blaž Tadijanović“ u Podvinju te Osnovnoj školi „Bogoslav Šulek“.

Program produženog boravka za sada je realiziran u još četiri gradske osnovne škole; „Antun Mihanović“, „Ivan Goran Kovačić“, „Hugo Badalić“ i „Dragutin Tadijanović“. No, ukoliko roditelji iskažu interes, program će krenuti i u ostalim gradskim osnovnim školama. 

Kao i protekle godine, najviša moguća cijena programa produženog boravka po učeniku, što ovisi o visini prihoda roditelja i broju dana korištenja prehrane u produženom boravku, iznosi 420,00 kuna. Na ovaj način Grad Slavonski Brod nastoji pomoći što većem broju roditelja osnovnoškolaca. Roditelji će na vrijeme dobiti sve ostale informacije u osnovnim školama vezane u održavanje programa produženog boravka.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Program produženog boravka od idućeg tjedna kreće u još dvjema gradskim osnovnim školama

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.