Članci

Đ.Pilara 18-uklanjanje 2 stabla

 PITANJE:

Poštovani, prije više od dvije godine, točnije 14.03.2008., Upravni odjel za zaštitu okoliša izdao je nalog KOMUNALCU d.o.o. za uklanjanje dva stabla sa gradske površine u dvorištu stambenog objekta u ulici Đ. Pilara 18 u Slavonskom Brodu. (Preslika naloga u privitku) sa rokom za izvršenje 15 dana od primitka naloga.

Na žalost, do danas ovaj nalog nije realiziran, unatoč višestrukim urgencijama i obećanjima koja su davali odgovorni ljudi iz Komunalca.

Ova stabla svakim danom nanose sve veću štetu mojoj garaži i garažama ostalih vlasnika, a također predstavljaju opasnost za ljude i imovinu ukoliko dođe do otpadanja grana ili samorušenja stabala.

Molimo hitnu intervenciju da se ovaj nalog izvrši i time ukloni opasnost na zemljištu u vlasništvu Grada.

S poštovanjem, Bruno Salantić, Slavonija I/3, Slavonski Brod

ODGOVOR:

ODGOVOR: 

Zbog skučenog prostora nismo u mogućnosti pristupiti sa našom hidrauličnom platformom do predmetnih stabala koja se nalaze u sklopu garaža. Kako njihovo rušenje „sa zemlje“nije moguće izvršiti na siguran način, u tijeku je pronalaženje manjeg vozila sa hidrauličnom platformom. Predvidivo je da ćemo u tijeku idućeg tjedna riješiti ova dva stabla.

"Komunalac" Slav. Brod

 

 

 
 
 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica