Članci

Oštećenje na cesti-Ulica Andrije Štampara

Poštovani,

prošla su puna 3 mjeseca od Vašeg odgovora na postavljen upit:

"Postavljeno: 07. srpanj 2015.
U ulici dr. Andrije štampara ispred kbr. 54 se nalazi ulegnuće na cesti dimenzija 1,5 x 1,5m od prijašnjeg kopanja koje se s vremenom ulegnulo ispod površine asfalta. U istoj toj ulici ispred kbr. 71 stvara se rupa koju je potrebno sanirati.... "

u Vašem odgovoru stoji da je poslan zahtjev TD Vodovodu za popravak istih te ste upit okarakterizirali kao "riješen" što je netočno. Oštećenja, odnosno ulegnuća stoje kao i prije i ništa se nije popravilo. Pa zar je toliki problem nabacati nekoliko lopata asfalta i povaljati sve skupa za dvadeset minuta.

Odgovor: 12.10.2015.

Poštovani,
Obzirom da trgovačko društvo Vodovod d.o.o. po nalogu Grada nije izvršilo sanaciju navedenih oštećenja, Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo je izdao nalog tvrtki zaduženoj za održavanje nerazvrstanih cesta i pješačkih staza na području grada,da na teret trgovačko g društva Vodovod d.o.o. izvrši sanaciju navedenog oštećenja.

S poštovanjem,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica