Članci

Izgradnja ceste u Naselju Grbavica

Poštovani,

javljamo se iz Naselja Grbavice. Glavna cesta u naselju je uništena, na sredini ceste izvire voda, asfalt je totalno uništen. 1985.godine, mi mještani smo sami postavili taj asfalt, koliko smo imali novaca, tako smo napravili. Ponekad se pitamo da li moramo opet skupljati novac i asfaltirati ulicu. Desni odvojak je nasut, poslije ovih kiša sve se sletilo niz brdo. Prije dvije godine je obećano da će se taj odvojak asfaltirati ali još ništa. Pitamo se koliko moramo čekati to obećanje.
Pozdrav od mještana!

ODGOVOR: 29.7.2016.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ovaj problem. Cesta u Naselju Grbavica nije u Programu gradnje za 2016. godinu. No, s obzirom na to da Grad Slavonski Brod redovito radi na održavanju komunalne infrastrukture na području grada, svakako je riječ je o jednoj od budućih investicija. Za sanaciju desnog odvojka tucaničkim zastorom izdan je nalog izvođaču radova te će se tijekom ovog tjedna sanirati.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca investicija

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica