Članci

Odvodnja u Karašičkoj ulici

Poštovani,
u ime svih stanara Karašičke ulice molim hitno postupanje sa problemom kojim imamo u našoj ulici. Naime, kako se otopila velika količina snijega i voda nema gdje drenirati, a padaline se ne smanjuju, naša ulica tj. dio ulice je totalno pod vodom. Ulica je nedavno asfaltirana i u sklopu tog projekta izgrađen je akumulacijski bunar sa odvodnim šahtovima na cesti. Taj kompletan dio je potpoljen i taj mali "zatvoreni" sustav nema nikakvu funkciju. Molimo Vas učinite nešto kako bi se eventualne štete na komunalnoj infrastrukturi i privatnim posjedima eliminirale.
Kako bi se i sami uvjerili u stanje u ulici molimo Vas da posjetite ulicu što prije, po mogućnosti danas.

Unaprijed zahvalni stanari Karašičke ulice!

ODGOVOR: 9.2.2017.

Poštovani,

Zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ovaj problem. Nakon prijave problema, nadležni djelatnici izašli su na teren i utvrdili nastali problem. Rješavanje ovog problema predviđeno je projektom „Brod 2“ u sklopu kojeg će se zdenac spojiti na gradsku odvodnju te će se na taj način spriječiti nastajanje ovakvih situacija.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica