Članci

Šetalište braće Radić - orezivanje krošnji i sanacija šahta

Poštovani,
po stoti puta,imali netko volje po prvi puta u povijesti orezati krošnje na keju (zaštopavaju odvod na krovovima,padaju po autima). Potrebni su uspornici prometa na keju prije zebre (kod Gradske blagajne). Reklamirajte izvođaču radova rasklimani šaht prije te iste zebre(nesnosna buka po cijeli dan).I konačno nema potrebe za tolikom "žurbom" tog istog izvođača na novoj zgradi kajak kanu kluba. Kao i kod sanacije Ulice šetališta braće Radić već danima pa i tjednima nema psa na gradilištu, a vrijeme nikad toplije.

ODGOVOR: 9.04.2017.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ove probleme. Naime, nalog za sanaciju šahta je upućen nadležnim izvođačima radova te će biti popravljen u što kraćem vremenskom periodu. Isto tako, nalog za orezivanje krošnji na keju poslan je TD Komunalac, a radovi bi trebali biti obavljeni do 14. travnja. Svakako ćemo razmotriti opciju ugradnje usporivača prometa na navedenoj lokaciji, a sukladno prometnim propisima, odredit će se vrsta i način na koji on može biti postavljen.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Djelomicno rijes

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica