Članci

Sanacija ceste u Ulici Vida Došena

Poštovani,

molim da se napokon riješi cesta na prijelazu iz Ulice Vida Došena kod kućnog broja 34 prema Naselju biskupa Ćirila Kosa. Cesta je u lošem stanju puna rupa, kod kišnog vremena nije napravljen dobar pad i nema kanalizacije i odvoda slivnih voda i stvara se ogromna lokva vode. Molim i da se uklone 10 velikih betonskih cijevi. Iste su postavljene kao privremeno rješenje da spriječe prijelaz velikih kamiona preko javne zelene površine, ali su kao takve ostale 10 godina, a trebale bi biti zamijenjene estetski ljepšim rješenjem, npr. stupicima (kao kod velikog kružnog toka kod Glogovice- Hebranga).
Lp

ODGOVOR: 27.04.2017.

Poštovani,

Zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ovaj problem. Kao Grad redovno radimo na održavanju komunalne i prometne infrastrukture na području grada. Naime, djelatnici nadležnog upravnog odjela su uvidom na terenu utvrdili obim i vrstu zahvata kako bi se uredila navedena lokacija. U tijeku je potrebni postupak nakon čega će biti obavljeni radovi. Ljubazno molimo za još malo strpljenja.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica