Članci

Kvar javne rasvjete u Ulici Stjepana Radića

Ovim putem Vas želim obavijestiti da ponovno ne radi rasvjeta u Ulici Stjepana Radića, u cijeloj ulici te kod mosta na Mrsunji i na nasipu kod savskog mosta. Molim Vas da se nešto poduzme po tome pitanju. Čim vjetar zapuše ili padne koja kap kiše rasvjeta ne radi nekoliko dana.  Dajte više to riješite, sramota je da svako malo zovemo i šaljemo e-mailove.

Hvala Vam i nadam se brzom rješenju!

ODGOVOR: 9.1.2017.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam što ste nam se ponovno obratili. Problem s javnom rasvjetom je prijavljen nadležnom izvođaču radova te će biti riješen u što kraćem mogućem roku. Naime, do kvara na javnoj rasvjeti dolazi jer se izolirani vodiči električne energije na krovištima kuća prilikom puhanja vjetra dotaknu, što za posljedicu ima pregaranje osigurača u trafostanici. Koncesionar koji je zadužen za održavanje javne rasvjete upućen je na ovaj problem te će se nastojat otkriti u kojem dijelu mreže dolazi do dodira žica. Nakon što se otkrije kritični dio, uputit ćemo službeni dopis prema HEP-ODS d.o.o. koji je nadležan za navedeni problem te ćemo zatražiti da se na tom dijelu elektroenergetske mreže neizolirani vodič zamijeni izoliranim kabelskim vodičem.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica