Članci

Postavljanje pješačkog prijelaza na raskrižju Ulice braće Crljen

Postovana gospodo,
Kada se moze ocekivati postavljanje pješačkog prijelaza na križanju ulice braće Crljen sa cestom prema Našicama. Naime tamo je put prema školi koji koriste i djeca iz susjednih ulica kao i trgovina i autobusna stanica. Vozila koja dolaze sa nadvoznjaka nisu dobro uočljiva djeci koja tu pokušavaju prijeći cestu. Stoga vas molim da u vezi s tim poduzmete nešto. Unaprijed hvala!

ODGOVOR: 20.9.2018.

         Poštovani,

Zahvaljujemo Vam se na poslanom upitu te se svakako slažemo da je sigurnost djece jedan od glavnih prioriteta svih sudionika u prometu. Uz redovna ulaganja u prometnu infrastrukturu, Grad Slavonski Brod se proteklih godina uključio i osigurao dodatna sredstva kako bi naši najmlađi Brođani, školarci, bili još sigurniji i to od uvođenja semafora s mjeračima brzine, osiguranja pješačkih prijelaza cestovnim LED markerima te svjetlećim znakovima s bljeskalicama na području grada. Nastavno na Vaš upit, ukoliko se radi o raskrižju ulica Kolara IV i Čavlički kraj smatramo da tamo nije prihvatljivo staviti pješački prijelaz jer se radi o prometnoj ulici. Djeca iz ulice braće Crljen najsigurnije mogu koristiti pješački prijelaz na kružnom toku križanja ulica Čavlički kraj i Dudinjak.

Lijep pozdrav

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

          Rijesen

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica