Članci

Zašto nije bilo alternative za karnevalsku povorku?

 

U subotu je zbog snijega i hladnoće otkazana dječja karnevalska povorka.Zašto organizator nije predvidio alternativu, neku rezervnu varijantu, u dvorani Vijuš ili na drugom mjestu. Ovako je propao silan uloženi trud  u pripremu povorke, novac za opremu djece, a što je najvažnije djeci je uskraćena radost nastupa u karnevalskoj povorci.

Jedna mama

ODGOVOR: 18. veljače 2010.

Zbog vremenskih neprilika, a u dogovoru s ravnateljima osnovnih škola i dječjeg vrtića, otkazane su Dječje pokladne svečanosti planirane za 13. veljače 2010. Prateći prognozu vremena prilikom organizacije programa upravo je subota  istaknuta kao dan kada će biti smirivanje vremenskih nepogoda.

Budući da se navedeni program uvijek planira i održava na otvorenom, jer sam program je upravo povorka sudionika ulicama grada,  pokladna  se svečanost ne organizira u zatvorenom prostoru, a zbog velike hladnoće i snijega u subotu, pokladne svečanosti su  nažalost morale biti otkazane. Inače sve škole i vrtići u svojim prostorima  organizirali su programe tijekom poklada u kojima su sudjelovala sva djeca.

                                                                           UO za društvene djelatnosti

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica