Članci

Krešimirova ul.-remećenje javnog reda i mira

PITANJE:
Poštovani, apeliramo na remećenje javnog reda i mira u Krešimirovoj ulici vikendom u noćnim satima, a ponekad i tijekom tjedna.
Mladež se okuplja na terasama kafića (osobito mislimo na Pergamino)  i sjede dugo u noć, jedu i ostavljaju smeće, piju, viču, tuku se, razbijaju; često rade prekovremeno i preglasni su  te ometaju ne samo stanare zgrade već i okolne stanare.
Postoji li inspekcija koja kontrolira njihov rad? Molimo policiju da se više angažira i obilazi Krešimirovu ulicu , ne samo da čeka poziv već izluđenih stanara!
Zahvaljujemo!
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ODGOVOR:

11. svibnja 201

Policijski službenici redovito nadziru Krešimirovu ulicu i ugostiteljske objekte. Po pojavi sličnog problema, potrebno je odmah nazvati 92, kako bi policijski službenici pravovremeno intervenirali, spriječili viku, galamu, tučnjavu i bilo koji drugi oblik narušavanja javnog reda i mira. Nadalje,  nadzor radnog vremena i utvrđivanja razine buke u ugostiteljskim objektima nadležne su druge inspekcijske službe, kao što su državni inspektorat i sanitarna inspekcija.

 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica