Članci

Studenski kredit

PITANJE: 

Čitajući po internetu i po forumima primjetio sam da mnogi Hrvatski gradovi daju studentima neku vrstu kredita, koju oni ukoliko se zaposle u Općini, u kojoj je taj kredit odobren, nemoraju vratiti. Ili ako se zaposle u Županiji. Zanima me da li Grad Slavonski Brod daje takav kredit i koji su uvjeti davanja takvog kredita?
Student sam 4. godine Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i zanima me jer je situacija u mojoj obitelji došla do krajnjih granica propasti, te se moram sam pobrinuti za svoj fakultet. trenutno mi je žao sada prekidati studij i volio bih ga do kraja završiti, a kasnije se i zaposliti u svom rodnom gradu.
Srdačn pozdrav, Mladen<Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.>

ODGOVOR:

Grad Slavonski Brod pruža potporu studentima s područja grada temeljem Natječaj za dodjelu gradskih stipendija. Nakon izvršenog bodovanja pristiglih prijava studentima s najvećim brojem bodova dodjeljuje se stipendija. Svake godine Grad temeljem natječaja stipendira novih 20 studenata. Natječaj za stipendiranje studenata za akademsku 2010./2011. godinu biti će objavljen u mjesecu listopadu kada će biti poznati i uvjeti potrebni za prijavu na Natječaj.

Upućujemo Vas da se za sve dodatne informacije obratite u Gradsku upravu, Upravni odjel za društvene djelatnosti.

13. srpnja 2010.

Upravni odjel za društvene djelatnosti
 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica