Članci

Potpora NK "MV Croatia"

PITANJE:

Da li ce Grad ove i naredne godine ozbiljnije financijski potpomoći natjecanje N.K. MV Croatia budući se isti uspio plasirati u II HNL, a njihova škola nogometa u I HNL.  Ovako visok rang natjecanja iziskuje ozbiljna sredstva što niti jedan klub ne može osigurati bez potpore jedinica lokalne uprave.

ODGOVOR:

Grad temeljem plana Zajednice športskih udruga grada sufinancira financira: rad škola športa (rad trenera s djecom i mladima, osiguravaju se prostori i termini u športskim dvoranama i na terenima) i školskih športskih klubova, športska natjecanja, športske programe invalida, te se izdvajaju i sredstva za kvalitetni šport. Sredstva su namijenjena isključivo za rad udruga. Gradski proračun je donesen u prosincu 2009. temeljem plana Zajednice športskih udruga ali i dostavljenih planova i programa samih udruga. NK MV Croatia sufinancira se iz gradskog proračuna, te zbog ranga natjecanja dodijeljeno im je igralište na Stadionu kraj Save i Stadionu Stanko Vlajnić Dida za treninge i utakmice. Grad je za školu športa NK MV Croatia izdvojio do 30. lipnja 168.500,00 kn, te za kvalitetni šport, budući da su se plasirali u II HNL, a škola nogometa u I HNL, 175.000,00 kuna. Grad nastoji pružiti potporu s obzirom na mogućnosti ali i planirani Proračun. Prilikom donošenja proračuna za 2011. godinu Zajednica športskih udruga vodit će računa o visokom rangu natjecanja u kojem sudjeluju NK MV Croatia, te će nastojati pomoći klubu u daljnjem natjecanju.

Upravni odjel za društvene djelatnosti

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica