Članci

Divljanje biciklima po Korzu

 Zanima me do kada će se tolerirati divljanje biciklima po Korzu ?Gotovo je nemoguće pustiti manju djecu samu da trčkaraju i igraju se , a da nema bojazni da će na njih naletjeti pojedinac ili grupa biciklista koji voze velikim brzinama.

PONOVLJENO PITANJE:

Poštovani, još ljetos je netko postavio ovo pitanje i nije dobio odgovor. Ponavljam, dokle će se tolerirati vožnja biciklima po korzu, ako je to pješačka zona. Zašto ne smijemo djecu pustiti da trčkaraju ako će ih srušiti neki neodgovorni biciklista. A da u zadnje vrijeme i o kamionima i autima na korzu ne govorimo. Zašto to dozvoljavate? Uvedite red. Ovaj puta se nadam odgovoru. Snježana Katinić 

ODGOVOR: 15,10.2010.

Poštovani, Vezano uz vaš upit, izvješćujemo vas da policijski službenici svakodnevno obilaze uže područje grada, a samim tim i Trg I.B.M., te će i u narednom razdoblju pojačano nadzirati sve sudionike u prometu, isključivo u pješačkim zonama. Policija ne tolerira ovakve prekršaje, te će sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama poduzimati represivne mjere prema vozačima - prekršiteljima.

S poštovanjem , POLICIJSKA UPRAVA Slavonski Brod

Rijesen.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica