Članci

Stanje oko Industrijske škole

 Poštovani

Uskoro (u 9.mj.) stariji  mi sin kreće u Industrijsku srednju školu u Sl.avonskom Brodu. Molim od vas konkretan odgovor što je do sada gradsko poglavarstvo napravilo po pitanju stanja oko škole (promet,birtije,kladionice). Pokušajte u svome odgovoru izostaviti policiju, jer policijske ovlasti su mi jako dobro poznate. Konkretno me zanima Državni inspektorat, famozni"komunalni redari" ovoga grada,  nadležne inspekcije koje mogu zatvarati sve drugo samo ne birtije i kladionice oko škole. Mislim da ima puno prostora i "drugih" ovlasti da se ovaj problem riješi. Do sada sam uvijek podržavao nastojanja i napore gradonačelnika i njegovih suradnika u sređivanju stanja u rodnome mi gradu. Smatram da je došlo vrijeme da se prestanemo baviti građanima čiji je moto:"Gradonačelniče, je l može jedan kamion tucanika u moju ulicu.....kad će Janiševac 898 dobiti struju,vodu i plin, itd.." Vrijeme je da se zajedno svi pozabavimo kompletnom budućnošću ovoga grada, a ne samo gledati na svoje i oko samoga sebe.
  Ako vas ikada budu zanimala razmišljanja "starih Brođana" , slobodno me kontaktirajte. Prenijet ću vam sve što nas tišti i za čime sanjamo Brod  prije 1992.g.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica