Članci

Naš Brod - sugestije

Poruka: 1.Na sredini našeg Korza mimo svih projekata se kočoperi samostojeća reklama nekakve nove pečenjarnice i to između vodoskoka i spomenika Ivane Brlić Mažuranić ? 2.Nedelja ujutro. Savski kej. Gomila raspadnutih grana po autima i šetalištu? Pozdrav hidrauličnoj korpi!
3.Strogi centar grada-stara gradska jezgra. Prostor između crvenog križa i studia 15 (zaraslo ruglo na našu sramotu)? 4.Ulica Matije Ivanića-nema rasvjete, a asfalt se raspada? 5.Branimirova-veliki broj šlepera, a asfalt se raspada.
To su neke  od sugestija, a pohvale za pojačan trud na tvrđavi te budućem izgledu Poloja kojega trebamo povezati sa gradom krčeći raslinje od Poloja do splavova.

Odgovor: 16.05.2012.:
1. Reklama po nalogu komunalnog redara dana 16.05. uklonjena s Korza, (2.Hidraulična korpa Komunalca još nažalost nije popravljena).  3. Vlasnik parcele po nalogu komunalnog redara pokosio parcelu.  4.Kvar na rasvjeti u Ulici M.Ivanića otklonjen je 17.5. Oštećenja asfalta na kolniku
sanirati će se kroz redovno održavanje cesta. 5.Šleperima nije dozvoljen prolaz Branimirovom ulicom, a što se tiče asfalta znamo kakva je situacija. Komunalni redari su dobili nalog da provjere suglasnosti za izgradnju kolnih ulaza, popločavanje javne površine i zatrpavanje kanala. Inače,odvodnja ceste je riješena sa otvorenim kanalom, međutim trenutačno je sustav odvodnje poremećen, tako da dolazi do oštećenja asfalta.

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Djelomicno_rijes.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica