Članci

Glasna glazba u MO "Antun Mihanović"

Da li MO Antun  Mihanović ima pravo iznajmljivati dvoranu za razne zabave, da puštaju glazbu, tako glasno da stanari ne mogu u svojim stanovima živjeti od jake buke od popodnevnih sati do kasne večeri. Ovo se ne odnosi na školu plesa koja se tu odvija. 28 stanara su prije četiri godine potpisali peticiju protiv glasne glazbe.


ODGOVOR: 7.5.2013.

Poštovani,
hvala Vam što ste nam se obratili svojim pitanjem. Mjesni Dom „Antun Mihanović“ koji se nalazi u MO „Antun Mihanović“ je Dom kojim upravlja lokalna samouprava, te kao takav treba biti na raspolaganju stanovnicima navedenog Mjesnog odbora, ali i svih žitelja grada Slavonskog Broda.
Svi korisnici Mjesnog Doma moraju prilikom korištenja Doma poštivati pravila ne narušavanja javnog reda i mira. Žao nam je, ukoliko je, netko od korisnika Mjesnog Doma zlouporabio  vrijeme i mjesto koje mu je dano na raspolaganje i pri tome uznemirio stanovnike okolnih stanova.

O navedenom problemu raspravljati će Vijeće Mjesnog Odbora, te utvrditi o kojim se korisnicima radi, kako bi se onemogućilo ponavljanje istih ili sličnih incidenata.

Još jednom Vam se zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo.


Predsjednik MO "Antun Mihanović"
Dalibor Damičević

U radu

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica