Članci

Odvodnja u Ulici Mile Budaka

Molim da riješite odvodnju sa kolnika u ulici Mile Budaka ispred kućnih brojeva 4, 6 i 8. Do sada je situacija bila vrlo loša, ali od kada je preusmjeren promet zbog izgradnje podvožnjaka u Osječkoj ulici, stanje je neizdrživo. Svaki automobil koji prođe, zalije kompletnu kuću na k.br. 6 i 8 i sve pješake koji se nađu na ulici, a kada otvorim vrata od stana na k.br. 8, kada krenem na posao, zaliju i hodnik unutar stana i mene (što se dogodilo za vrijeme zadnje kiše). Stanite ispred kuće za vrijeme prometne gužve dok pada kiša, pa će Vam sve biti jasno.
Unaprijed hvala.

ODGOVOR: 15. 12.2014.
Poštovana,
Vaš upit smo proslijedili u TD Vodovod. Iako je ovdje najvjerojatnije riječ o problemu oborinske odvodnje, čije rješavanje nije u nadležnosti TD Vodovod, djelatnici Sektora odvodnje TD Vodovod će izaći na teren i provjeriti postoji li kakav problem sa slivnicima. Svakako ćemo Vas obavijestiti o tome što su djelatnici TD Vodovod utvrdili na terenu.

 S poštovanjem,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo
U radu

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica