Članci

Kružni tok Dunavska cesta - Brodsko Vinogorje

Poštovanje, zanima me je li u planu gradnja kruznog toka na izrazito nepreglednom i u najmanju ruku rečeno neobičnog raskrizju koje spaja Dunavsku cestu s nadvoznjakom za Brodsko Vinogorje? Dakle, radi se o raskrizju gdje se spajaju Kupska, Dunavska, Dravska i cesta koja vodi na nadvoznjak?

ODGOVOR: 27.2.2020. 

Poštovani, zahvaljujemo Vam na upitu. Izgradnja navedenog kružnog toka nije predviđena Programom gradnje i modernizacije objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2020. godinu koju je donijelo Gradsko vijeće Grada Slavonskog Broda.

Za izgradnju kružnog toka sukladno Zakonu o gradnji potrebno je izraditi projektnu dokumentaciju po kojoj će se ishoditi građevinska dozvola.

Izgradnju kružnog toka možemo predložiti u planu Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2021. godinu koju prema Statutu Grada Slavonskog Broda donosi Gradsko vijeće Grada Slavonskog Broda.

S poštovanjem, 

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca investicija

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica