Članci

Automobilska krntija na Hebrangu

Poštovani, predlažem da se prije blagdana grad "očisti" od starih automobilskih krntija koje se  nalaze porkirane na legalnim parkiralištima u našim naseljima. Jedno takvo vozilo marke Opel nalazi se već jako dugo na parkiralištu u naselju Andrije Hebranga sa sjeverne strane bloka 5, nasuprot ulaza broj 13. Možda ovakve stvari trebaju odraditi komunalni redari bez da ih mi građani moramo upozoravati.

Pitanje proslijeđeno komunalnom redarstvu.

Odgovor: 30.12.2011.:

Komunalni redar pokušava doći do vlasnika vozila. Nevedeno vozilo nije krntija nego je u voznom stanju sa napumpanim gumama i nalazi se na parkiarlištu koje nikada nije ni 50 % popunjeno i ne smeta nikome. Kako se radi o vozilu koje vjerojatno vlasnik nije mogao registrirati, a ne o krntiji (olupini) i dalje će komunalni redar pokušavati doći do vlasnika kako bi ga upozorio da ukloni vozilo a jučer je na vozilu istaknuta obavijest vlasniku da ukloni neregistrirano vozilo. Prema saznanjima do kojih je došao komunalni redar vlasnik nije iz bloka koji se nalazi uz navedeno parkiralište već iz susjednog, a vozilo je ostavio na parkiralištu koje nije popunjeno vjerojatno upravo da ne smeta drugima.

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U_radu.gif

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica