• Koronavirus

Obavijesti vezane uz koronavirus (COVID-19)

Uputa građanima i poslovnicama koje nastavljaju s radom o pridržavanju higijenskih mjera i mjera socijalnog distanciranja

Grad Slavonski Brod moli sve građane Grada da se pridržavaju protuepidemijskih propisanih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u vezi sa socijalnim distanciranjem u razmaku od najmanje dva (2) metra u zatvorenom prostoru i najmanje jednog (1) metra na otvorenom prostoru.

Jednako tako Grad Slavonski Brod moli sve prodavaonice i objekte koji nastavljaju s daljnjim radom da primjenjuju mjere pojačane higijene u poslovnim prostorima i primjene postupak svakodnevnog čišćenja. Prodavaonice i ostali objekti moraju osigurati sprječavanje stvaranja gužve, a jasne upute moraju postaviti na ulaze u sve poslovnice. Uz redovito provjetravanje prostora, trebaju se osigurati punktovi s dezinfekcijskim sredstvima za ruke u prostorima za korisnike te na vidnim mjestima istaknuti upute i preporuke za pridržavanje općih pravila o higijeni i strogoj mjeri socijalnog distanciranja.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica COVID19 Uputa građanima i poslovnicama koje nastavljaju s radom o pridržavanju higijenskih mjera i mjera socijalnog distanciranja