• Koronavirus

Obavijesti vezane uz koronavirus (COVID-19)

Postupanje i primjena karantene i kućne izolacije za vozače teretnih vozila međunarodnog transporta

Dana 26. ožujka 2020. godine, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o postupanju i primjeni karantene i kućne izolacije za vozače teretnih vozila međunarodnog transporta za vrijeme proglašene epidemije bolesti COVID-19 kojom se za vrijeme proglašene epidemije koronavirusa određuje način postupanja i primjena karantene i kućne izolacije za vozače teretnih vozila međunarodnog transporta nakon ulaska u Republiku Hrvatsku.

Sve mjere  iz Odluke u vezi s kućnom izolacijom i samoizolacijom vozača teretnih vozila u međunarodnom transportu možete vidjeti u danom prilogu: 

Odluka o postupanju i primjeni karantene i kućne izolacije za vozače vozila međunarodnog transporta za vrijeme proglašene epidemije bolesti COVID-19 (pdf.)

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica COVID19 Postupanje i primjena karantene i kućne izolacije za vozače teretnih vozila međunarodnog transporta