Objave za medije

Gradska uprava demantira dezinformacije o smještaju građana s poplavljenih područja u Slavonskom Brodu

Danas su se u medijima pojavile netočne informacije vezane uz zbrinjavanje građana s poplavljenih područja u Slavonskom Brodu. Tako su pojedini web portali prenijeli informaciju da je prostor mjesnog doma „Josip Juraj Strossmayer“ bio već pripremljen za zbrinjavanje građana, no da se lokacija morala otkazati zbog činjenice da je mjesni dom registrirano biračko mjesto, a u nedjelju se održavaju izbori za zastupnike u Europskom parlamentu.

Gradska uprava Grada Slavonskog Broda donijela je odluku da se, u slučaju potrebe, smještaj građana s poplavljenih područja organizira u dvorani „Hrvatski sokol“, jer ovaj gradski prostor pruža kvalitetnije uvjete boravka od mjesnog doma „Josip Juraj Strossmayer“. Naime, u prostoru mjesnog doma ne postoje tuš kabine, što je jedan od osnovnih potrebnih uvjeta za smještaj građana.

Proteklih dana u mjesnom domu „Josip Juraj Strossmayer“ boravio je dio građana iz drugih dijelova Hrvatske, koji su radili na savskom nasipu u Slavonskom Brodu, a koji su se već vratili svojim domovima. Najvjerojatnije je zbog njihovog smještaja u prostoru mjesnog doma došlo do krive interpretacije cijele situacije i širenja dezinformacija.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Gradska uprava demantira dezinformacije o smještaju građana s poplavljenih područja u Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.