Objave za medije

Stožer za zaštitu i spašavanje grada Slavonskog Broda poručuje građanima da budu u stanju pripravnosti

Jedinice civilne zaštite, brojni građani i volonteri od jutarnjih sati grade zečje nasipe duž obale Save u Slavonskom Brodu. Vodostaj rijeke Save i dalje raste,  ipak manjom brzinom nego ranije. Tako je u posljednja dva sata vodostaj rijeke Save porastao za 4 cm, s 925 cm na 929 cm, odnosno 2cm po satu.

Još noćas vodostaj Save u Slavonskom Brodu rastao je i 9 cm po satu. Stožer za zaštitu i spašavanje i dalje je u stalnoj komunikaciji s Hrvatskim vodama. Gradonačelnik Mirko Duspara i župan Danijel Marušić od jutarnjih sati obilaze lokacije uz obalu Save, a Slavonski Brod obišao je i ministar Tihomir Jakovina.

Zbog izvanrednih mjera obrane od poplave, koje su na snazi od noćas, i zbog činjenice da je vodostaj rijeke Save u Slavonskom Brodu i dalje u porastu, Stožer za zaštitu i spašavanje grada Slavonskog Broda moli građane da budu u stanju pripravnosti. Naime, ukoliko vodostaj Save nastavi rasti i u narednim satima Stožer će uputiti poziv građanima kako bi se što veći broj ljudi angažirao na radovima izgradnje zečjih nasipa i kako bi se osigurala straža nasipa.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Stožer za zaštitu i spašavanje grada Slavonskog Broda poručuje građanima da budu u stanju pripravnosti

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.