Objave za medije

Gradonačelnik na sastanku s ravnateljima osnovnih škola istaknuo; zapošljavanje u gradskim školama mora biti transparentno

„Zapošljavanje u gradskim osnovnim školama mora biti transparentno“- naglasio je gradonačelnik Mirko Duspara na danas održanom sastanku s ravnateljima jedanaest gradskih osnovnih škola. Sastanak je sazvan upravo zbog brojnih upita građana, vezanih uz ovu temu, koji u posljednje vrijeme stižu u Gradsku upravu.

„Gradske osnovne škole moraju imati jedinstvena pravila zapošljavanja, a uvjeti moraju biti jednaki za sve kandidate. Upravo iz toga razloga svi podatci vezani uz natječaje za zapošljavanje u gradskim školama od sada će se objavljivati i na službenoj web stranici Grada Slavonskog Broda“- istaknuo je gradonačelnik na današnjem sastanku s ravnateljima.

Građani će tako na web stranici www.slavonski-brod.hr moći dobiti sve informacije vezane uz selekcijski postupak, te rezultate natječaja bez obzira radi li se o zasnivanju radnog odnosa na određeno ili neodređeno vrijeme. Nakon provedenog natječaja objavljivat će se podatci o prijavljenim i izabranim kandidatima.

Na ovakav način građani će moći i prije doći do informacije o tome koja gradska škola ima raspisan natječaj za zapošljavanje.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Gradonačelnik na sastanku s ravnateljima osnovnih škola istaknuo; zapošljavanje u gradskim školama mora biti transparentno

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.