Objave za medije

Gradonačelnik na sastanku s ravnateljima osnovnih škola istaknuo; zapošljavanje u gradskim školama mora biti transparentno

Objavljeno: 24. veljače 2014.

„Zapošljavanje u gradskim osnovnim školama mora biti transparentno“- naglasio je gradonačelnik Mirko Duspara na danas održanom sastanku s ravnateljima jedanaest gradskih osnovnih škola. Sastanak je sazvan upravo zbog brojnih upita građana, vezanih uz ovu temu, koji u posljednje vrijeme stižu u Gradsku upravu.

„Gradske osnovne škole moraju imati jedinstvena pravila zapošljavanja, a uvjeti moraju biti jednaki za sve kandidate. Upravo iz toga razloga svi podatci vezani uz natječaje za zapošljavanje u gradskim školama od sada će se objavljivati i na službenoj web stranici Grada Slavonskog Broda“- istaknuo je gradonačelnik na današnjem sastanku s ravnateljima.

Građani će tako na web stranici www.slavonski-brod.hr moći dobiti sve informacije vezane uz selekcijski postupak, te rezultate natječaja bez obzira radi li se o zasnivanju radnog odnosa na određeno ili neodređeno vrijeme. Nakon provedenog natječaja objavljivat će se podatci o prijavljenim i izabranim kandidatima.

Na ovakav način građani će moći i prije doći do informacije o tome koja gradska škola ima raspisan natječaj za zapošljavanje.