Objave za medije

Grad Slavonski Brod će sufinancirati udžbenike za brodske osnovnoškolce

Nova školska godina donosi obvezu kupnje novih udžbenika za učenike osnovnih škola. Kako bi se pomoglo roditeljima osnovnoškolaca s područja Slavonskog Broda, Grad Slavonski Brod će sufinancirati nabavu školskih udžbenika i to sa 300,00 kuna po učeniku od I. – IV. razreda osnovne škole, te sa 600,00 kuna po učeniku od V. – VIII. razreda osnovne škole.

Pravo na sufinanciranje školskih udžbenika imaju učenici iz obitelji korisnika zajamčene minimalne naknade kod Centra za socijalnu skrb u Slavonskom Brodu. Isto pravo imaju i  učenici iz obitelji s troje i više djece, kojima su mjesečni neto prihodi kućanstva manji od 1.500,00 kuna po članu obitelji, a koji ne ostvaruju pravo na zajamčenu minimalnu naknadu kod Centra za socijalnu skrb.

Zahtjev za sufinanciranjem nabave udžbenika roditelji mogu preuzeti u Pisarnici Gradske uprave Grada Slavonskog Broda ili na službenoj web stranici Grada, na kojoj su objavljene i sve informacije o dokumentaciji koju treba priložiti.

Ispunjene zahtjeve i potrebnu dokumentaciju roditelji trebaju dostaviti u Pisarnicu Gradske uprave Grada Slavonskog Broda najkasnije do 5. rujna 2014.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Grad Slavonski Brod će sufinancirati udžbenike za brodske osnovnoškolce

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.