Objave za medije

Potpisan ugovor za izgradnju dječjeg vrtića u Naselju Zrinski Frankopan

Nakon izgradnje Dječjeg vrtića „Hlapić“ u Naselju Andrije Hebranga 2010. godine, grad Slavonski Brod ponovno će dobiti novi gradski vrtić. Naime, danas je u Velikoj vijećnici potpisan ugovor između Grada Slavonskog Broda i direktora tvrtke IDM – Gradnja d.o.o. Ivice Bodiša za projekt izgradnje dječjeg vrtića u Naselju Zrinski Frankopan.

Ovim projektom, vrijednim više od tri milijuna kuna, omogućit će se smještaj za 54 djece u tri skupine. Na više od 500 m2 djeci će se osigurati prostor za boravak i višenamjenska dvorana te prostor za odgajatelje i gospodarski prostori s pratećim sadržajima, kao što su garderobe, sanitarni čvorovi i dr.

Početak radova na izgradnji dječjeg vrtića u Naselju Zrinski Frankopan očekuje se krajem ovoga mjeseca, a završetak u svibnju 2015. godine.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Potpisan ugovor za izgradnju dječjeg vrtića u Naselju Zrinski Frankopan

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.