Objave za medije

Gradonačelnik predložio županu prijenos osnivačkih prava nad školama u Ruščici i Podcrkavlju na Županiju

Samo nekoliko dana prije početka nove školske godine, problemi vezani uz Područne škole „Vladimir Nazor“ u Ruščici i „ Blaž Tadijanović“ u Podcrkavlju i dalje stoje neriješeni. Kako bi se pitanja vezana uz dva projekta izgradnje novih školskih zgrada počela rješavati što prije gradonačelnik Mirko Duspara je, prema uputi Ministarstva obrazovanja, predložio županu Brodsko-posavske županije Danijelu Marušiću prijenos osnivačkih prava nad Osnovnim školama u Ruščici i Podcrkavlju na Brodsko-posavsku županiju.

Naime, prema mišljenju nadležnog ministarstva prijenosom osnivačkih prava na Županiju, koja je zajedno s općinama inicirala i financirala ove projekte, problemi vezani uz dvije područne škole konačno bi se mogli početi rješavati.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Gradonačelnik predložio županu prijenos osnivačkih prava nad školama u Ruščici i Podcrkavlju na Županiju

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.