Objave za medije

Poziv medijima-radni sastanak s predstavnicima Saveza Roma u Republici Hrvatskoj „Kali Sara“ i saborskim zastupnikom g. Veljkom Kajtazijem

Poštovani,

Obavještavamo Vas da će u srijedu 30. ožujka 2016. u 12,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda održati radni sastanak sa saborskim zastupnikom g. Veljkom Kajtazijem te predstavnicima Saveza Roma u Republici Hrvatskoj „Kali Sara“ na kojem će se razgovarati o poboljšanju kvalitete života pripadnika romske nacionalne manjine u gradu Slavonskom Brodu. Predstavnici medija moći će uzeti izjave nakon završetka sastanka u 12,45 sati.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Poziv medijima-radni sastanak s predstavnicima Saveza Roma u Republici Hrvatskoj „Kali Sara“ i saborskim zastupnikom g. Veljkom Kajtazijem

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.