Objave za medije

Poziv medijima-7. (tematska) sjednica Odbora za zaštitu okoliša i prirode Hrvatskog sabora

Poštovani, 

ovim putem Vas obavještavamo kako se u utorak 14. lipnja 2016. godine u 12.00 sati u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda održava 7. (tematska) sjednica Odbora za zaštitu okoliša i prirode Hrvatskog sabora na temu
„ Izvješće o kvaliteti zraka na području Slavonskog Broda i informaciji o planiranoj modernizaciji postrojenja Rafinerije Brod, planiranim i poduzetim aktivnostima i mjerama u svezi onečišćenja zraka na području Slavonskog Broda te zdravstvenim pokazateljima utjecaja okoliša na zdravlje ljudi na području Slavonskog Broda“.

Izjave za medije ministra zaštite okoliša i prirode g. Slavena Dobrovića, predsjednika Odbora za zaštitu okoliša i prirode Hrvatskog sabora g. Gordana Marasa te gradonačelnika Grada Slavonskog Broda g. Mirka Duspare predviđene su prije početka sjednice, u 11.45 sati u prostoru ispred Velike vijećnice.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Poziv medijima-7. (tematska) sjednica Odbora za zaštitu okoliša i prirode Hrvatskog sabora

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.